ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ:

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Από την συνθετική μόνωση έως το πούπουλο εγγυημένης προέλευσης, τα πρωτοποριακά μας σχέδια προσφέρουν πολλές ζεστές επιλογές

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΜΟΝΩΣΗΣ

ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ

Φανταστείτε μια ισοθερμική κουβέρτα, με διαπνοή. Το ασημένιο μοτίβο στην πατενταρισμένη τεχνολογία μόνωσης της Columbia, αντανακλά και διατηρεί την θερμότητα του σώματος, ενώ απομακρύνει την υγρασία.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΩΣΗΣ

ΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΝΟΗ

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

Απο το ψιλόβροχο έως την νεροποντή, μείνετε στεγνοί μέσα και έξω με τις καινοτόμες τεχνολογίες αδιαβροχοποίησης της Columbia, που κατασκευάστηκαν για να νικήσουν τα στοιχεία της φύσης.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΔΙΑΠΝΟΗ

Προηγμένη τεχνολογία απομάκρυνσης της υγρασίας, που κατασκευάστηκε για να σας κρατά στεγνούς και άνετους στις δραστηριότητές σας σε διαφορετικές συνθήκες.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΔΙΑΠΝΟΗΣ

ΔΡΟΣΙΑ

ΔΡΟΣΕΡΟ

Μικροί μπλε δακτύλιοι αντιδρούν με τον ιδρώτα σας και δημιουργούν μια αίσθηση δροσιάς για περισσότερη άνεση.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΨΥΞΗΣ

ΑΝΕΜΟΣ

Η αδιάβροχη και διαπνέουσα, αντιανεμική προστασία δημιουργεί ένα αδιαπέραστο εμπόδιο, που επιτρέπει την εξάτμιση του ιδρώτα, χωρίς να δημιουργείται αίσθηση ψύχους.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ

ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΛΕΚΕΔΕΣ

Η τεχνολογία απώθησης νερού και λεκέδων μακράς διαρκείας σας βοηθά να παραμένετε καθαροί και στεγνοί, εμποδίζοντας την απορρόφηση των υγρών από το υλικό του προϊόντος.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΩΘΗΣΗΣ

ΗΛΙΟΣ

Μπλοκάρει και εκτρέπει τις βλαβερές ακτίνες UVA και UVB, βοηθώντας έτσι την αποφυγή των ηλιακών εγκαυμάτων και την μακροχρόνια βλάβη που μπορεί να προκαλέσει η έκθεση στον ήλιο, ενώ ταυτόχρονα σας κρατά προστατευμένους.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟΤΗΤΑ

Αποφύγετε τους κραδασμούς σε κάθε σας βήμα με τις εξαιρετικά ευέλικτες και αποδοτικές ιδιότητες των τεχνολογιών της Columbia, οι οποίες προσαρμόζονται στο ανώμαλο έδαφος.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΡΟΣΦΥΣΗ

Οι εξωτερικές σόλες απο καουτσούκ κρατούν τα βήματα σας ασφαλή σε διάφορα είδη επιφανειών και σε ποικίλες καιρικές συνθήκες.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Εξοπλίστε τα βήματα σας με ανθεκτική , άνετη υποστήριξη σε μια μεγάλη ποικιλία επιφανειών, σε δάφορες καιρικές συνθήκες.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

Απο την αντίσταση στο νερό και τους λεκέδες έως την πλήρη αδιαβροχοποίηση μέσα και έξω, σας προσφέρουμε διάφορους τρόπους για να διατηρήσετε τα βήματα σας στεγνά και άνετα.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ