ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ 50€ | ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ 88€ Τηλ. Παραγγελίες:: +30 2108160100
Τηλ. Παραγγελίες: +30 2108160100 ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ 50€ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ 88€

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την επομένη της ημέρας που το παραλάβατε.

Σε περίπτωση επιστροφής μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας σας, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας επιστροφής που εσωκλείεται στο δέμα που παραλάβατε. Επιστροφές προϊόντων δεν θα γίνονται δεκτές χωρίς τη φόρμα επιστροφής συμπληρωμένη.

Τα προϊόντα και η συσκευασία τους θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να συνοδεύονται απ’ όλα τα έγγραφα της αποστολής. ( απόδειξη λιανικής )

Μέχρι να βεβαιωθείτε ότι θα κρατήσετε κάποιο προϊόν σας προτείνουμε να:

  • Δοκιμάζετε τα παπούτσια σε εσωτερικό χώρο έτσι ώστε να μην φθαρούν.
  • Να μην προκληθεί καμία φθορά στις συσκευασίες των υποδημάτων.
  • Να μην αφαιρείτε τα ταμπελάκια από τα προϊόντα.
  • Κρατήστε οποιοδήποτε συνοδευτικό έγγραφο ακολουθεί την παραγγελία σας.

 

Δεν επιστρέφονται τα εξής προϊόντα:

  • Μαγιό
  • Κάλτσες
  • Ισοθερμικά

 

Όσα προϊόντα δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν θα γίνονται δεκτά και θα αποστέλλονται πίσω με δικά σας έξοδα.

Οι επιστροφές των προϊόντων γίνονται ΠΑΝΤΑ στις τρέχουσες τιμές.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-8160100 ή στο email info@xaco.gr.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή μέρους ή του συνόλου της παραγγελίας σας είναι η συμπλήρωση της φόρμας επιστροφής που θα βρείτε μέσα στο δέμα σας (χωρίς την φόρμα συμπληρωμένη επιστροφές δεν γίνονται δεκτές).

Tα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των αγαθών εντός Ελλάδος είναι ΔΩΡΕΑΝ μόνο στην περίπτωση που ο καταναλωτής που ασκεί το δικαίωμα υπαναχώρησης χρησιμοποιήσει την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική (και την οικονομικότερη τυποποιημένη υπηρεσία παράδοσης) για την πραγματοποίηση της επιστροφής.

Καλέστε το κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής της περιοχής σας και στείλτε μας το δέμα στην διεύθυνση (ΞΑΚΟ Α.Ε, 23Ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, ΤΚ 14568, Κρυονέρι, Αττική. Τηλέφωνο: 210-8160100) χωρίς καμία χρέωση. Σε περίπτωση αποστολής με άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών τα έξοδα επιβαρύνουν εσάς.

Για τις επιστροφές από την Κύπρο ή τη Βουλγαρία τα έξοδα επιστροφής των αγαθών επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή που ασκεί το δικαίωμα υπαναχώρησης.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Η Εταιρεία μας θα προβεί στην επιστροφή των χρημάτων σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα παραλάβει το προϊόν που επιστρέφετε, καταθέτοντας το αντίστοιχο ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε στην φόρμα επιστροφής. Σημειώνεται ότι η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να παρακρατήσει την επιστροφή του χρηματικού ποσού μέχρις ότου λάβει πίσω τα προϊόντα που επιστρέφετε.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας αποστέλλοντας mail στο info@xaco.gr ή επικοινωνώντας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας στο 210-8160100.