Ημέρα της Γης 2022

Ημέρα της Γης 2022

 

Γεννηθήκαμε στο Αμερικανικό  Πόρτλαντ της πολιτείας του Όρεγκον το 1938, με στόχο να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε ρούχα που θα σε κρατήσουν ασφαλή, για να μπορείς να απολαμβάνεις τη φύση περισσότερο.

Για περισσότερα από 80 χρόνια, η αποστολή μας παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο, με τα ρούχα μας να δοκιμάζονται καθημερινά στις καιρικές συνθήκες του Βορειοδυτικού Ειρηνικού ώστε να βρίσκουμε καινοτόμες λύσεις στις καθημερινές προκλήσεις της υπαίθρου. Έτσι μπορείς να είσαι σίγουρος για τις αντοχές και την ποιότητά τους.

Αυτή είναι η χρόνια κληρονομιά μας.

Όπως είναι φυσικό λοιπόν, η ύπαιθρος είναι κάτι παραπάνω από σπίτι μας. Η φύση αντανακλά την πεμπτουσία μας ως επαφή με τον έξω κόσμο και άρα η προστασία της αποτελεί καθήκον μας.

Για το λόγο αυτό, με αίσθημα ευθύνης και σε συνεργασία με τη We4all προχωράμε στη δενδροφύτευση των περιοχών της Βόρειας Εύβοιας και της Αττικής για την αποκατάσταση του φυσικού μας πλούτου που έκαψαν οι πυρκαγιές των προηγούμενων ετών.

Ως Columbia Sportswear, δεν θέλουμε μόνο να νιώθεις ασφαλής με τον εξοπλισμό σου, για τα καιρικά φαινόμενα και τις συνθήκες που θα συναντήσεις όποτε βαδίζεις έξω. Θέλουμε να είσαι και περήφανος για τα όσα πρεσβεύει το brand που εμπιστεύεσαι.

Σήμερα φυτεύουμε το πρώτο δέντρο, για το δάσος του αύριο.

#ForOurFutureOutdoors.