Επιστροφές προϊόντων

 Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε αγοράσει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του.

Σε περίπτωση επιστροφής μέρους ή του συνόλου της παραγγελίας σας είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του εντύπου ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ – ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ το οποίο εσωκλείεται στο δέμα που θα παραλάβετε. Χωρίς την συμπλήρωση του συγκεκριμένου εντύπου οι αλλαγές δεν θα γίνονται δεκτές.

Εναλλακτικά μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αλλαγή σας στα φυσικά καταστήματα της εταιρείας μας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας θα σας προτείναμε να επικοινωνήστε πρώτα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος στο 210-8160100 ή στο info@xaco.gr.
Τα προϊόντα και οι συσκευασίες τους θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να συνοδεύονται απ’ όλα τα έγγραφα της αρχικής αποστολής.

Μέχρι να βεβαιωθείτε ότι θα κρατήσετε κάποιο προϊόν θα πρέπει:
•Να δοκιμάζετε τα παπούτσια σε εσωτερικό χώρο έτσι ώστε να μην φθαρούν
•Να μην προκληθεί καμία ζημιά στις συσκευασίες των υποδημάτων
•Να μην αφαιρεθούν τα ταμπελάκια από τα προϊόντα
•Να κρατήσετε οποιοδήποτε έγγραφο συνοδεύει την παραγγελία σας.

*Για λόγους υγιεινής δεν επιστρέφονται ισοθερμικά, κάλτσες και μαγιό.

Για την προστασία και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας όλες οι επιστροφές περνούν από την διαδικασία του ποιοτικού ελέγχου προτού προχωρήσουμε στην αλλαγή τους. 

Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά την διαδικασία του ποιοτικού ελέγχου, ή δεν πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις η εταιρεία μας θα επιστρέψει το προϊόν πίσω με χρέωση δική σας, αφού πρώτα επικοινωνήσει μαζί σας για την επίλυση του ζητήματος. Ως ελάττωμα μπορούν να θεωρηθούν και ανεπιθύμητες οσμές που ενδεχομένως να φέρει το προϊόν της επιστροφής.

Οι αλλαγές των προϊόντων γίνονται ΠΑΝΤΑ στις τρέχουσες τιμές τους.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση καλέστε στο 210-8160100 ή αποστείλετε mail στο info@xaco.gr.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
 
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε μέρος ή το σύνολο της παραγγελίας σας ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:

1.Συμπληρώστε το ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ που εσωκλείεται στο δέμα που έχετε παραλάβει ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται.
2.Τοποθετήστε το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε, το έντυπο δήλωσης αλλαγής-υπαναχώρησης και την απόδειξη που συνόδευε την αγορά σας στην αρχική συσκευασία.
3.Καλέστε το κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής της περιοχής σας.
4.Αποστείλετε το δέμα σας στην διεύθυνση ΞΑΚΟ Α.Ε, 23ο ΧΛΜ Ε.Ο Αθηνών-Λαμίας, ΤΚ:14568, Κρυονέρι, Αττική, Τηλέφωνο: 210-8160100, με δική μας χρέωση.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή της αγοράς σας είναι η συμπλήρωση του εντύπου ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ. Επιστροφές δεν θα γίνονται δεκτές χωρίς το παραπάνω έντυπο συμπληρωμένο.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας στην περίπτωση της αλλαγής μπορείτε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 210-8160100 ή μέσω e-mail στο info@xaco.gr έτσι ώστε να δεσμεύσουμε άμεσα το νέο προϊόν που επιθυμείτε να αγοράσετε.

Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των προϊόντων εντός Ελλάδος είναι ΔΩΡΕΑΝ αποκλειστικά και μόνο στην περίπτωση που χρησιμοποιήσετε για την επιστροφή σας την Γενική Ταχυδρομική (και την οικονομικότερη τυποποιημένη υπηρεσία παράδοσης).Σε περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς.

Για τις επιστροφές προϊόντων από την Κύπρο και την Βουλγαρία τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
•Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντος με άλλο αξίας μικρότερης των 49,00€ επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής όπως αυτά ορίζονται παραπάνω.
•Αν το νέο προϊόν που αγοράζετε μετά από αλλαγή έχει μεγαλύτερη αξία από το αρχικό μπορείτε να πληρώσετε την διαφορά στο courier που θα σας παραδώσει το δέμα σας.
•Αν το νέο προϊόν έχει χαμηλότερη αξία από το αρχικό και επιθυμείτε να σας επιστραφεί το χρηματικό ποσό της διαφοράς θα πρέπει στο έντυπο ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ να προσθέσετε και την τράπεζα και τον λογαριασμό τραπέζης στον οποίο επιθυμείτε να γίνει η επιστροφή. Η επιστροφή του ποσού αυτού θα γίνει σύμφωνα με την διαδικασία που περιγράφεται αναλυτικά παρακάτω.

Για την διαδικασία των επιστροφών δεν ενημερώνεστε ηλεκτρονικά για την πορεία της αποστολής. Ωστόσο αν επιθυμείτε κάτι τέτοιο ενημερώστε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 210-8160100 ή μέσω e-mail στο info@xaco.gr.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
 
Αν το επιθυμείτε έχετε την δυνατότητα  να αλλάξετε τα προϊόντα που αποκτήσατε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος σε κάποιο από τα παρακάτω φυσικά μας καταστήματα.

•Columbia Store The Mall Athens: Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι, 2106300176
•Columbia Store Νέα Ερυθραία: Χαριλάου Τρικούπη 127, Ν. Ερυθραία, 2106253950
•Columbia Store Γλυφάδα: Πλατεία Εσπερίδων 2, Γλυφάδα, 2108920993
•Columbia Store Mediterranean Cosmos: 11ο χλμ. ΕΟ Θες/κης–Ν. Μουδανίων, Πυλαία, 2310473605
•Columbia Store Θεσσαλονίκης: Αγίας Σοφίας 10, 2310235674
•Columbia Store Λεμεσός: Αρχ. Μακαρίου III, Λεμεσός, Κύπρος

*Αλλαγή στα πολυκαταστήματα Attica και Notos δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Οι αλλαγές των προϊόντων που ανήκουν στην κατηγορία OUTLET μπορούν να πραγματοποιηθούν αποκλειστικά στα OUTLET καταστήματα της εταιρείας μας.

•Factory Πειραιώς: Ελ. Βενιζέλου 206, Π. Φάληρο, 2104834174
•Factory Αεροδρομίου: Εμπορικό Πάρκο Αεροδρομίου, Παιανία, 2103541891
•Mega Outlet Θεσσαλονίκη: Λ. Γεωργικής Σχολής 43, Πυλαία, 2310471780
•Columbia Outlet Store: 23ο χλμ. ΕΟ Αθηνών-Λαμίας, Κρυονέρι, 2106221320
•Columbia Outlet – Designer Outlet Athens: Θέση Γυαλός (O.S 56), Σπάτα, Αθήνα, 210-6638291

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
 
Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων θα πρέπει να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία:

1.Συμπληρώστε το ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ που εσωκλείεται στο δέμα που έχετε παραλάβει αναγράφοντας ευκρινώς την τράπεζα και τον ΙΒΑΝ του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο επιθυμείτε να σας επιστραφεί το χρηματικό ποσό  
2.Τοποθετήστε το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε, το έντυπο δήλωσης αλλαγής-υπαναχώρησης και την απόδειξη που συνόδευε την αγορά σας στην αρχική συσκευασία.
3.Καλέστε το κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής της περιοχής σας.
4.Αποστείλετε το δέμα σας στην διεύθυνση ΞΑΚΟ Α.Ε, 23ο ΧΛΜ Ε.Ο Αθηνών-Λαμίας, ΤΚ:14568, Κρυονέρι, Αττική, Τηλέφωνο: 210-8160100, με δική μας χρέωση.

Η εταιρεία μας θα προχωρήσει στην επιστροφή των χρημάτων σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα παραλάβει την επιστροφή σας, στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε στο έντυπο ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ. Σημειώνεται ότι η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να παρακρατήσει το χρηματικό ποσό μέχρις ότου παραλάβει τα προϊόντα που επιστρέφετε.
Επιστροφή χρημάτων για τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορεί να πραγματοποιηθεί αποκλειστικά σε αυτό και όχι στα φυσικά μας καταστήματα.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας αποστέλλοντας mail στο info@xaco.gr ή επικοινωνώντας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας στο 210-8160100 μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα.