Αποστολή και παράδοση προϊόντων

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
•Ο χρόνος παράδοσης για αποστολές εμπορευμάτων σε όλη την Ελλάδα είναι 2-4 εργάσιμες μέρες, από την ημέρα πραγματοποίησης της παραγγελίας σας.
•Για τις αποστολές εμπορευμάτων στην Κύπρο και τη Βουλγαρία ο χρόνος παράδοσης είναι 5-7 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πραγματοποίησης της παραγγελίας σας.

Για παραδόσεις σε δυσπρόσιτες ή απομακρυσμένες περιοχές όπως και σε περιπτώσεις όπου συντρέχουν αστάθμητοι παράγοντες (αργίες, απεργίες, εορτές, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιρειών) ή περιπτώσεις περιορισμένης διαθεσιμότητας ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις. 
Αποστολές και παραδόσεις παραγγελιών δεν πραγματοποιούνται Σάββατο και Κυριακή.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ
Αμέσως μόλις η παραγγελία σας φύγει από τις αποθήκες μας, θα λάβετε ενημερωτικό email με τον σύνδεσμο παρακολούθησης της πορείας της (order tracking). Η εταιρεία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε είναι η ACS .
Εξαίρεση αποτελούν οι τηλεφωνικές παραγγελίες για τις οποίες μπορείτε να λάβετε ηλεκτρονικά τον αριθμό αποστολής ( voucher ) εφόσον έχετε ενημερώσει σχετικά με αυτή σας την επιθυμία το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 210-8160100 ή μέσω e-mail στο info@xaco.gr.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται ως εξής:
•Για αποστολές σε όλη την Ελλάδα: Το κόστος αποστολής για παραγγελίες άνω των 59€ είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για παραγγελίες κάτω των 59,00€ το κόστος είναι 2,95€.
•Για αποστολές στην Κύπρο και τη Βουλγαρία: Το κόστος αποστολής για παραγγελίες άνω των 59€ είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για παραγγελίες κάτω των 59,00€ το κόστος είναι 7,95€.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Η παράδοση των παραγγελιών στη Ελλάδα, την Κύπρο και την Βουλγαρία πραγματοποιούνται από την ACS.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Αν το επιθυμείτε μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα της ACS της περιοχής σας αρκεί να μας ενημερώσετε στο 210-8160100 ή μέσω e-mail στο info@xaco.gr έτσι ώστε να μεριμνήσουμε για το αίτημά σας.